Pogoji uporabe spletne strani


Vsebina, objavljena na spletni strani Gostilna Kraški rob, se lahko uporablja in reproducira le v nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

ISTRA MiDa d.o.o. se bo trudil zagotoviti najbolj točno in ažurno vsebino na spletnih straneh, vendar ne prevzema nobenih garancij o njeni točnosti in/ali ažurnosti. ISTRA MiDa d.o.o. lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti o obveščanju uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Spletne strani, na katere kažejo povezave iz spletne strani Gostilna Kraški rob, niso pod nadzorom ISTRA MiDa d.o.o..

Niti ISTRA MiDa d.o.o. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletne strani Gostilna Kraški rob, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletni strani Gostilna Kraški rob, ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.


Avtorja spletne strani Gostilna Kraški rob sta Andrej Medica (besedila in fotografije) in MAEVI Ivo Štokovič s.p. (oblikovanje in izdelava).

© 2017-2019 Vse pravice pridržane. ISTRA MiDa d.o.o., Pregara 44a, Pregara, 6272 Gračišče, PE KRAŠKI ROB, Črni Kal 61, 6275 Črni Kal. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti